Forskjellen og forbindelsen mellom ABS-luftutløp og luftuttak av aluminiumslegering

2022-08-29


Alle er kanskje litt ukjente med luftuttaket; men hvis luftuttaket til det sentrale klimaanlegget er foreslått, bør mange mennesker være relativt kjent med det.


Faktisk, enten det er et luftuttak eller et luftuttak, refererer det faktisk til endebeslagene ved luftuttaket til det sentrale klimaanlegget, og det fulle navnet er "sentralt klimaanleggs luftuttak"; i bransjen sier alle at luftuttaket er luftuttaket til det sentrale klimaanlegget, men bare Det er lettere å kalle det!


Vanligvis er det to hovedtyper sentrale luftkondisjoneringsventiler (dvs. "luftventiler"): ABS-ventiler og ventiler i aluminiumslegering.

DeABS luftuttaker et klimaanleggs luftuttak laget av teknisk plast; luftuttaket i aluminiumslegering er et luftuttak for klimaanlegg i syntetisk metall laget av metall.

Først råvarer.
1. ABS luftuttaker et klimaanleggs luftuttak av et nytt materiale som gradvis har dukket opp de siste årene.

ABS-plast er en terpolymer av tre monomerer, akrylonitril (A), butadien (B) og styren (S). Det relative innholdet av de tre monomerene kan endres vilkårlig for å lage forskjellige harpikser. Relativt sett er dens kjemiske egenskaper og fysiske egenskaper relativt stabile, og den er seig, hard og plastisk. Det har vært mye brukt på mange felt.

2. Tuyere av aluminiumslegering er et komposittmateriale av aluminium og andre metaller, som brukes mer innen luftfart, romfart og kjemi.

For det andre, prisen.
Sammenlignet med aluminiumslegeringsdysen, er den viktigste egenskapen til ABS-dysen at råvarene til dysen er lett tilgjengelige og relativt billige. Råvarene til aluminiumslegeringsformene er relativt dyre.

For det tredje, produksjonsprosessen
Sammenlignet med ABS-dysen er aluminiumslegeringsdysen litt mer komplisert når det gjelder produksjonsprosessen; Derfor, når det gjelder tilpasset levering, vil konstruksjonsperioden til aluminiumslegeringsdynene være litt lengre.

4. Sikkerhetsaspekter (flammehemming)
Relativt sett er aluminiumslegeringen mer motstandsdyktig mot høy temperatur.

Selvfølgelig, på grunn av selve metallmaterialet, vil varmeavledningen til luftuttaket av aluminiumslegering være bedre; men ved luftuttaket til klimaanlegget er det mer sannsynlig at det kondenserer kondens.

5. Andre aspekter
Med utviklingen av samfunnet er bruksområdet for ABS ingeniørplast også bredere og bredere; derfor kan dette også danne en utviklingstrend for ABS-utsalg i fremtiden.




We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy